Het kleine kind in jou

Soms wil je als volwassene inzichten in wat er gebeurd om je heen en blijkt dat het interessanter is om juist naar binnen te kijken. Dit was een inzicht dat ik daarover had:

Je vraagt als volwassen vrouw om inzichten, maar waar je meer behoefte aan hebt is troost. Troost voor het kleine meisje in jou. De erkenning dat je alleen was en voor anderen zorgde i.p.v. dat er voor jou gezorgd werd. Je hebt de bevestiging nodig dat het okay is om nú met terugwerkende kracht boos te zijn voor haar. Omdat ze onveilig was en daardoor zich ongeliefd voelde. Je hebt je hele leven geleerd dat je jouw energie en jouw wijsheid weggeeft zodra daar om gevraagd wordt, maar dat er met die energie en wijsheden weinig gedaan werd door de ander. Men werd door jouw gevoed en jij hoopte dat ze geholpen werden, zodat ze vérder konden en uit de cirkel zouden stappen. Maar je zag dat ze graag in die oude patronen blijven zitten. Jij was als een tankstation. En daar liep je op leeg. Je hebt nu op dit moment geen inzichten nodig over je leven of over je toekomst. JE hebt de toestemming nodig om te zien hoe het was, te erkennen en herkennen hoe je je voelde en dat nu te gaan helen. Voor jezelf te gaan staan. Nee te zeggen. Maar ook de overeenkomende situaties anders te benaderen, zodat er een andere uitkomst komt: eentje die goed en voedend is voor jou. Jij mag meer en meer en meer gaan houden van jou! Ga met jezelf om alsof je verliefd bent op jezelf. Geniet van het ontdekken, van het liefhebben. Van het adoreren. Van je Zelf. Meer hoef je nu niet te doen…

Wat wil het kleine kind in jou graag onder de aandacht brengen?

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *